Huisartsenpost Haarlem werkt vanaf deze week met HealthConnected

Afgelopen maandag is Huisartsenpost Haarlem succesvol overgegaan naar ons Huisartsenpost Informatiesysteem (HAPIS). Op beide vestigingen (Noord en Zuid) is de livegang zeer soepel verlopen. Gedurende de week zijn onze collega’s op de huisartsenpost aanwezig geweest om de huisartsen, triagisten en andere medewerkers te ondersteunen bij hun dagelijkse (en nachtelijke) werkzaamheden.

Alle medewerkers van de huisartsenpost moeten zonder zorgen hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Gedurende de week van livegang zijn onze collega’s daarom persoonlijk aanwezig om vragen te beantwoorden, onduidelijkheden te verhelpen en de medewerkers van de post te ondersteunen bij het gebruik van ons platform.

Een prestatie van formaat

Huisartsenpost Haarlem is de meest recente huisartsenpost die overgegaan is op ons platform.

Sinds de eerste livegang van ons HAPIS in september vorig jaar werken vier huisartsenposten met ons platform. We zijn erg trots op de samenwerkingen en de prestaties die alle betrokkenen hebben geleverd.

De toekomst vraagt om een systeem dat kan bijblijven met ontwikkelingen in de zorg en in de informatietechnologie. Met gelaagde informatiebeveiliging, onze focus op koppelingen leggen met andere systemen en de moderne webtechnieken die we hanteren geloven we sterk dat ons platform daar de beste kandidaat voor is.

Onze dank voor de fijne samenwerking gaat uit naar projectleider Ruben Voskuil en alle betrokken medewerkers van Huisartsenpost Haarlem die ervoor hebben gezorgd dat de ontwikkeling en implementatie goed zijn verlopen.

Ben je benieuwd naar ons systeem? Neem contact met ons op via telefoonnummer: 085 – 77 33 070.

Icoon voor LinkedinIcoon voor FacebookIcoon voor TwitterIcoon voor WhatsappIcoon voor TelegramIcoon voor EmailIcoon voor Link

Icoon voor Thumbs-up
Link gekopieerd!

Gerelateerde onderwerpen

LivegangSamenwerking

Geschreven door

HealthConnected, Organisatie

Meer publicaties door HealthConnected  >

Lees verder onze succesverhalen, nieuws en kennis over livegang

Alle publicaties  >

Huisartsenpost Amstelland is live met ons platform

Wij zijn live!

HealthConnected introduceert hét EPD voor huisartsenposten

Koppeling HealthConnected en WeSeeDo (beeldbellen) live!

Koppeling HealthConnected en Therapieland live!

HealthConnected breidt uit met Huisartsenpost functionaliteit