Alle medewerkers van de huisartsenpost moeten zonder zorgen hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Gedurende de week van livegang zijn onze collega's daarom persoonlijk aanwezig om vragen te beantwoorden, onduidelijkheden te verhelpen en de medewerkers van de post te ondersteunen bij het gebruik van ons platform.

Een prestatie van formaat

Huisartsenpost Haarlem &nearr is de meest recente huisartsenpost die overgegaan is op ons platform.

Sinds de eerste livegang van ons HAPIS in september vorig jaar werken vier huisartsenposten met ons platform. We zijn erg trots op de samenwerkingen en de prestaties die alle betrokkenen hebben geleverd.

De toekomst vraagt om een systeem dat kan bijblijven met ontwikkelingen in de zorg en in de informatietechnologie. Met gelaagde informatiebeveiliging, onze focus op koppelingen leggen met andere systemen en de moderne webtechnieken die we hanteren geloven we sterk dat ons platform daar de beste kandidaat voor is.

Onze dank voor de fijne samenwerking gaat uit naar projectleider Ruben Voskuil en alle betrokken medewerkers van Huisartsenpost Haarlem die ervoor hebben gezorgd dat de ontwikkeling en implementatie goed zijn verlopen.

Ben je benieuwd naar ons systeem? Neem contact met ons op via telefoonnummer:  085 – 77 33 070.

Geschreven door

HealthConnected, Redactie

Meer publicaties door HealthConnected  >
HealthConnected
Link gekopieerd!
Gerelateerde onderwerpen