Jouw vaardigheden inzetten voor een maatschappelijk doel, in een omgeving waar je wordt uitgedaagd, geïnspireerd en gewaardeerd.

Dagelijks kunnen huisartsen, AIOSen, assistentes, POH-Sen, triagisten, physician assistants, therapeuten en allerlei andere zorgverleners hun patiënten effectief en efficiënt helpen door middel van ons platform, en dus door jouw inzet.

Ons platform doorontwikkelen met alle wensen, eisen, wet- en regelgeving is een complexe uitdaging; een die we erg graag aangaan. Hiervoor zoeken we probleemoplossers, ondersteuners, leiders, inspirators, vooruitdenkers en eigenwijzelingen. We zoeken jou.

Alle vacatures →

Vind de plek die bij je past

👋   🧑‍💻   🙏

Een persoonlijk inkijkje →

Verhalen van onze collega's

Het sollicitatieproces →

Dit is wat je kunt verwachten

☕   ✍️   🤝

Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste plek krijgt zodat je goed in je vel zit.

Collega’s waar je geïnspireerd door raakt.

Onze collega’s zijn net zoals jij;

mensen die iets willen bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van anderen. Ze stellen een hoger doel dan zichzelf en werken voor meer dan alléén een salaris. Dat bindt ons en zet ons aan tot het uitdagen van de norm en het bedenken van nieuwe oplossingen.

Een informele sfeer waar je “je” tegen zegt.

Een informele sfeer waar je “je” tegen zegt

We werken allemaal aan hetzelfde eindproduct

Samenwerken betekent meer dan alleen samen werken. Het is discussiëren over werkwijzen, het aandragen van ideeën en het uitdagen van collega’s. Elke collega is deel van het geheel, maar heeft hetzelfde gedeelde doel: de zorgverlener het beste zorgplatform bieden.

Ontspanning door inspanning

Het gevoel van teamgeest krijgt vaak uiting in de vorm van een goeie pot tafeltennis. Op spaarzame momenten dat de werkdruk iets lager is komt het wel eens voor dat collega’s elkaar uitdagen voor een duel of een dubbel.

Een werkplek waar je blij van wordt.

Of je nu op kantoor of vanuit huis werkt;

we willen voor jou een omgeving waar jij het beste uit jezelf kunt halen. Een laptop van de zaak is de basis. Heb je voorkeur voor bepaalde programma’s of specificaties? We gaan daar open met je in over gesprek zodat jij een werkplek hebt waar jouw vaardigheden het beste uit de verf komen.

Arbeidsvoorwaarden waarmee je thuis kunt komen.

Je zet je in voor een hoger doel

en daar staat wat tegenover. Naast een werkplek die is ingericht naar jouw wensen geven we de mogelijkheid om vanuit huis te werken. We zien je uiteraard graag op kantoor omdat samenwerken dan veel beter gaat. Je ontvangt daarom een kilometervergoeding. Je salaris wordt gewogen aan de hand van je ervaring en de zwaarte van de functie.

Alle vacatures

Vind de plek die bij je past

Product Owner

Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die de positie van Product Owner kan vervullen

32-40 uur per week

Customer Success Specialist

Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die de positie van Customer Success Specialist kan vervullen

32-40 uur per week

Senior Developer .NET Core

Jouw software skills inzetten voor een maatschappelijk doel

32-40 uur per week

Software Tester

Jouw analytische skills inzetten voor een maatschappelijk doel

32 - 40 uur per week

Open sollicitatie

Onze deur staat altijd open voor gedreven talent.

Heb jij een hang naar verandering, uitdaging en voldoening in en uit je werk? Stuur ons je CV en motiveer jouw intentie om bij ons te komen werken. Binnen een werkweek ontvang je van ons een reactie.

    Wie ben je?

    Hoe kunnen we je bereiken?

    Wat motiveert je?

    Hoelang mogen we jouw hier-ingevulde gegevens bewaren?