Hét integrale platform voor de hele zorgregio.

Het HealthConnected platform

Hét integrale platform voor de hele zorgregio.

Communicatie, data-uitwisseling en efficiëntie. Met ons platform laat u de hele regio samenwerken zoals het zou moeten.

Zo verrijken we uw werk ↓

De eerstelijnszorg is een omgeving waarin meerdere disciplines met elkaar opereren; een uitgebreid web van data-uitwisseling. Daar is een platform voor nodig dat slim omgaat met die datastromen en de zorgverlener in staat stelt de best mogelijke zorg te geven aan de patiënt.

Dat platform heet HealthConnected.

We hebben bewust gekozen voor de term “platform”. Dit betekent voor ons een sokkel, plateau of podium dat hetgeen wat het ondersteunt naar het volgende niveau tilt.

Ons platform bestaat uit meerdere applicaties. Deze applicaties kunnen los van elkaar prima functioneren. Maar gezamenlijk brengen ze de volledige kracht van ons platform in uw zorgorganisatie.

Meer over ons platform ↓ Alle applicaties ↓

HealthConnected platform

Alle applicaties binnen ons platform

Huisartsen

Ons platform voor →

Huisartsen

Netwerkzorg

Ons platform voor →

Netwerkzorg

Huisartsenposten

Ons platform voor →

Huisartsenposten

ZorgMap

Patiëntportaal →

ZorgMap

Financieel

HealthConnected →

Financieel

eLearning

HealthConnected →

eLearning

Documentatie

HealthConnected →

Documentatie

Beheer

HealthConnected →

Beheer

Rapportage

HealthConnected →

Rapportage

Eén integraal systeem

Geen verouderde of legacy-software.

Sinds 2019 bouwen we ons eigen platform. Dat betekent dat we zelf konden kiezen hoe we de technische basis van ons platform gingen bouwen; namelijk conform moderne codestandaarden. Op deze manier zijn we flexibel in het uitbreiden van onze functionaliteiten en het toevoegen van nieuwe features.

Meer over ons →

Beeldscherm

Web-based in de cloud

Veilig en overal beschikbaar.

Ons platform is een web-based platform. Dit betekent dat het benaderbaar is via elke moderne webbrowser, zolang er maar verbinding is met het internet. Dit kan via een desktopcomputer, maar ook via een laptop of een tablet. Visites doen met alle benodigde patiëntdossiers in uw tas? Geen probleem.

Beeldscherm

“Het werkt allemaal eigenlijk heel logisch”

Een moderne gebruikerservaring.

Ons platform wordt eerst ontworpen voordat het ontwikkeld wordt. Onze designers ontwerpen de schermen en interacties zodat u als gebruiker intuïtief en gemakkelijk uw werk kunt doen in het systeem.

Meerdere schermen, één overzicht

Open meerdere schermen tegelijk zonder focus te verliezen. Met tabbladen blijven informatie en registratie gemakkelijk benaderbaar.

Minimaliseren van het dossier

Zet een dossier even aan de kant en ga er later mee verder. Je verliest dus geen werk als je het dossier minimaliseert!

Automatisering en gemak

Grote datasets worden geoptimaliseerd ingeladen, waar je als gebruikers niets van merkt. Zo verminderen we de laadtijden. Drastisch.

Transparant prijsmodel

Wat je ziet is wat je krijgt.

We geloven sterk in een transparant prijsmodel. Voor de prijs die u betaalt krijgt u altijd alles inclusief; we zullen geen extra kosten in rekening brengen buiten hetgeen wat in de licentie-overeenkomst omschreven staat.

Co-creatie en partnerschap

We hebben onszelf ten doel gesteld het beste platform voor de eerstelijnszorg te ontwikkelen. Dit kunnen we doen doordat we in nauw contact blijven met onze gebruikers. We voorzien elkaar van waardevolle feedback over de software en werkwijzen.

Deze wisselwerking zorgt voor inzichten en ideeën die worden verwerkt tot VTWs (Verzoek Tot Wijziging). Dit zorgt ervoor dat we samen met onze gebruikers onze applicaties verbeteren en blijven doorontwikkelen.

Alle wijzigingen worden via updates beschikbaar gesteld voor alle gebruikers. Op deze manier helpen de zorgverleners ons, maar ook elkaar. Samenwerken met onze eindgebruikers vinden wij een van de belangrijkste pijlers van ons werk. Benieuwd hoe dit proces verloopt of ben je klaar de samenwerking te starten?

Neem contact met ons op →

Kom in contact

Klaar om ons platform in actie te zien?

We komen graag langs om een presentatie te geven, een demo te laten zien of simpelweg voor een goed gesprek. Stuur ons je wens; binnen een werkweek ontvang je van ons een reactie.