Icoon

HealthConnected:

Hét platform voor de eerstelijnszorg.

Ontwikkeld om de taken van zorgverleners te vergemakkelijken en hun werk te verrijken.

Zo verrijken we uw werk ↓

De eerstelijnszorg is een omgeving waarin meerdere disciplines met elkaar opereren; een uitgebreid web van data-uitwisseling. Daar is een platform voor nodig dat slim omgaat met die datastromen en de zorgverlener in staat stelt de best mogelijke zorg te geven aan de patiënt.

Dat platform heet HealthConnected.

Zoveel grenzen, zoveel wensen.

Wij leggen de verbindingen.

Koppelingen leggen met allerlei interne en externe systemen is de kern van onze naam en de technische basis van ons platform. We bouwen geen muren, maar ontwikkelen verbindingen.

Beeldscherm

Hou het hoofd boven water…

Met automatisering onder water

Ons platform verbindt data op de achtergrond met elkaar zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden. Data vanuit meerdere bronnen (zoals LSP, COV, SBV-Z) wordt automatisch gebundeld en getoond in de daarvoor relevante overzichten.

Beeldscherm

Veiligheid van de naald tot de draad.

Penetratietesten om de veiligheid te optimaliseren.

Elk jaar leggen wij ons platform voor aan ethische hackers. Tijdens deze zogeheten “pentesten” toetsen we het immuunsysteem van ons platform. De uitkomsten van deze sessies gebruiken we om onze beveiligingssystemen te verbeteren.

Meer over informatie beveiliging →

Up-to-date zijn is verleden tijd.

Ons platform is gebouwd met hedendaagse codestandaarden en met een modulaire en flexibele architectuur. Dit stelt ons in staat dagelijks updates uit te voeren die voor al onze partners direct beschikbaar zijn. Ons platform kent dus maar één versie voor iedereen.

We laten graag zien wat dit in de praktijk voor u betekent, zonder hier met teveel technische termen over uit te weiden:

Softwarepakket X

HealthConnected

“De nieuwe versie van ons systeem wordt op dit moment gebouwd en zal over 7 maanden worden gelanceerd.”

Ons platform wordt dagelijks verbeterd en kent maar één versie: de beste.

“In deze systeemupdate hebben we alles in de backend volledig herschreven waar u als eindgebruiker eigenlijk niets van merkt.”

We voeren dagelijks verbeteringen uit aan ons platform. We vinden het onnodig u te berichten met niet-voor-u-relevante updates.

“U heeft een probleem met het systeem? Dat is verholpen in onze nieuwste versie. Daarvoor moeten we wel even het contract wat u heeft met ons herzien.”

We zullen u nooit vragen te updaten of te upgraden naar een nieuwe versie. We bieden u maar één versie van ons platform: de beste.

“Loopt u tegen een fout in het systeem aan? We zullen dit onderzoeken en met de volgende systeemupdate hopen we dit te hebben opgelost.”

Wij doen niet aan periodieke systeemupdates. Wij updaten dagelijks en zullen oplossingen voor problemen direct doorvoeren zodra deze klaar zijn.

“Welke versie van ons platform heeft u geïnstalleerd? Welke Windows-versie heeft u? Probeer het eens in een andere browser?”

Ons platform is een web-based applicatie: het is te benaderen via elke up-to-date browser op elk apparaat, als u maar internet heeft.

Kom in contact

Klaar om ons platform in actie te zien?

We komen graag langs om een presentatie te geven, een demo te laten zien of simpelweg voor een goed gesprek. Stuur ons je wens; binnen een werkweek ontvang je van ons een reactie.

    check

    We werken het liefst samen met mensen die geloven waar wij in geloven. Dan werken we naar een concreet gezamenlijk doel.

    Alle partners en samenwerkingen >