Wij geloven dat de huisarts de poortwachter is voor de gehele zorgsector. Wij vinden daarom dat de huisarts moet zijn uitgerust met de juiste tools om in de zorgvraag te kunnen voorzien.

Samen met huisartsen hebben we uitvoerige gesprekken gevoerd over hun werk- en denkwijzen. Die inzichten hebben we gebundeld met onze eigen kennis van de zorg, design en ICT.

Deze optelsom heeft ons platform voor huisartsen voortgebracht. We delen graag de details van deze uitkomst.

Lees verder ↓

Informatie voorhanden

Het dossier en registratie op één plek.

U ziet alle informatie van de patiënt én de registratie in een overzicht. Zodra u het dossier van uw patiënt opent ziet u een venster dat in tweeën gedeeld is: informatie en registratie. Op deze manier kunt u gemakkelijk een contact registreren terwijl u alle informatie van de patiënt voorhanden hebt.

Automatisering en gemak

Koffie- en theepauzes drastisch verminderd.

Grote datasets (zoals het journaal, episodes of medicatiehistorie) worden geoptimaliseerd ingeladen, zodat laadtijden drastisch worden verminderd. Wachten bij het koffiezetapparaat of de Quooker tot een scherm is ingeladen is gelukkig (of misschien helaas) verleden tijd.

Declaraties, prestaties en andere [financiële zaken afgehandeld] en direct verstuurd naar uw boekhouding.

Financieel: een fluitje van een cent

Declaraties, prestaties en andere financiële zaken afgehandeld en direct verstuurd naar uw boekhouding.

Onze applicatie Financieel is een geïntegreerd systeem binnen ons platform en zorgt voor een soepele afhandeling van uw financiële administratie.

Met een heldere en overzichtelijke vormgeving is het afhandelen van de administratie zeer eenvoudig. De koppeling en communicatie met het boekhoudpakket hoeft u zich geen zorgen over te maken; dat neemt het systeem voor de rekening.

Meer over Financieel →

En nog veel meer...

Correspondentie verwerken vanuit het dossier

Labwaarden nog niet verwerkt en de patiënt belt? Correspondentie wordt getoond in het betreffende patiëntdossier, dus het postvak hoeft niet tot in den treuren worden doorzocht. Als een bonus kan de post direct vanuit het dossier van de patiënt worden verwerkt. Laten we het niet moeilijker maken!

Automatisch woonverband

Wordt een nieuw patiënt toegevoegd of wijzigt een patiëntadres? Dan wordt er een automatisch woonverband aangemaakt met patiënten op datzelfde adres. Dat is wel zo handig!

Dossier minimaliseren

Druk bezig met een patiëntdossier, maar er komt een spoedaanvraag voorbij? Minimaliseer het dossier, handel een andere aanvraag af en ga verder waar u gebleven bent. Allemaal zonder gegevens te verliezen. Dat is slim werken!

ION

ION in één oogopslag

Patiëntgegevens missend of incompleet? Met het ION-overzicht in ons HIS kunt u eenvoudig de inconsistenties in uw populatie inzien. En direct aanvullen of verhelpen waar nodig. Dat scheelt!

Met een tablet op visite

Ons HIS is gebouwd conform moderne codestandaarden. Dit betekent dat ons HIS benaderbaar is via elk device (laptop, tablet, computer) en via elke moderne webbrowser. Neem gerust uw tablet mee terwijl u visites rijdt. Dan heeft u het volledige HIS en alle benodigde patiëntgegevens altijd bij de hand!

Patiëntberichten ontkoppelen

Een ouder die namens een kind contact met u heeft? De patiëntberichten kunnen gemakkelijk “ontkoppeld” worden van de ouder en verwerkt worden in het dossier van het kind. Ook terugkoppeling wordt verwerkt in het dossier van het kind en de ouder krijgt het bericht. Zo hoort het!

Proactief e-consult

Een vraag naar thuismetingen van een patiënt overtijd? Dan kan er via een proactief e-consult gevraagd worden naar deze informatie via de koppeling met het patiëntportaal. Huiswerk moet op tijd worden ingeleverd!

Het HealthConnected platform

Klaar om ons platform in actie te zien?