Wij geloven dat de behandelaars van patiënten moet kunnen putten uit informatie van alle zorgdisciplines om tot het beste behandelplan te komen.

Vanuit deze gedachte hebben we de samenwerking opgezocht met ZorgDomein en een propositie gerealiseerd die binnen én buiten de eerstelijnszorg kan communiceren en opereren.

Zorgverleners vanuit meerdere disciplines kunnen informatie inzien en aanvullen. Zo zijn alle zorgprofessionals, de patiënt en informele zorgverleners goed geïnformeerd en werken ze met elkaar samen in een omgeving die ook nog eens heel gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is vormgegeven.

Lees verder ↓

Alle zorgverleners aansluiten

Door de juiste gegevens te ontsluiten

Dat is onze gezamenlijke propositie, in samenwerking met ZorgDomein.

HC Rapportage

Inzichten in populatie →

HC Rapportage

HC Financieel

Declaraties en meer →

HC Financieel

Boards door ZorgDomein

Keten en netwerk

Boards door ZorgDomein

Ongeëvenaarde samenwerking

Werken met Boards

Per patiënt kunnen eenvoudig verschillende boards worden gestart. Ieder board bevat een specifiek zorgthema zoals een ziektebeeld, situatie, zorgplan of metingen. Zorgverleners uit allerlei disciplines kunnen worden toegevoegd aan een board met verschillende rechten en toegang tot specifieke informatie. Multidisciplinair samenwerken tussen tussen zorgprofessionals, mantelzorgers en de patiënt was nog niet zo eenvoudig en overzichtelijk.

Beeldscherm
Up-to-date data-uitwisseling

Het HIS als bron

Up-to-date data-uitwisseling

Integrale samenwerking kan worden gerealiseerd als informatie voor alle betrokkenen up-to-date en voorhanden is. Door middel van extracties worden gegevens uit het HIS ingeladen en uitgewisseld zodat zorgverleners en patiënt kunnen beschikken over data die up-to-date is.

Beeldscherm

Patiëntparticipatie- en monitoring

De patiënt niet alleen als onderwerp, maar ook als onderdeel

Thuismonitoring is naadloos geïntegreerd in Boards. Metingen worden digitaal verwerkt via het board en komen zo in het dossier terecht. Zodra een afwijkende meting wordt geregistreerd ontvangen de aangesloten zorgprofessionals een melding zodat ze direct de juiste acties kunnen ondernemen.

Heldere oproepsystematiek

Uw patiëntpopulatie inzichtelijk

We hebben een robuust systeem gebouwd dat de patiëntpopulatie analyseert. Met deze waardevolle statistieken kunnen geïnformeerde keuzes worden gemaakt. Zo bieden we bijvoorbeeld inzage in welke patiënten moeten worden opgeroepen voor een vervolgafspraak of tonen we dossiers waar bepaalde cruciale gegevens missen.

Beeldbellen en chat

Gesprekken in beeld gebracht

Direct contact met de patiënt krijgt een extra dimensie. Een patiënt in de ogen kunnen kijken tijdens een consult is ontzettend waardevol. Vanuit Boards kan eenvoudig een videoconsult worden gestart en kunnen moeiteloos meerdere zorgverleners worden aangehaakt.

Beeldscherm
Declaraties, prestaties en andere [financiële zaken afgehandeld] en direct verstuurd naar uw boekhouding.

Financieel: een fluitje van een cent

Declaraties, prestaties en andere financiële zaken afgehandeld en direct verstuurd naar uw boekhouding.

Onze applicatie Financieel is een geïntegreerd systeem binnen ons platform en zorgt voor een soepele afhandeling van uw financiële administratie.

Met een heldere en overzichtelijke vormgeving is het afhandelen van de administratie zeer eenvoudig. De koppeling en communicatie met het boekhoudpakket hoeft u zich geen zorgen over te maken; dat neemt het systeem voor de rekening.

Meer over Financieel →

Het HealthConnected platform

Klaar om ons platform in actie te zien?