Veiligheid is de norm. Dit hebben we vastgelegd in beleidsdocumenten en de contracten van onze medewerkers.

Servers binnen de grenzen

Ons platform draait op servers binnen de Europese Economische Ruimte.

Onze software draait op beveiligde servers binnen de EER.

Je kunt er dus vanuit gaan dat de data die wij verwerken binnen de grenzen van de Europese Economische Ruimte blijft en is daarmee beschermd door de AVG en Europese wet- en regelgeving.

Certificaat “ISO 27001”

Voor algemene informatie-beveiliging.

In deze normering staan richtlijnen en uitgangspunten omschreven hoe er procesmatig met het beveiligen van informatie kan worden omgegaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen. U kunt hier onze verklaring van toepasselijkheid downloaden en het certificaat inzien.

Voor algemene informatie-beveiliging.

De ISO 27001

Het certificaat “ISO 27001” is een wereldwijd erkende normering die wordt verstrekt door de Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut. In deze normering staan richtlijnen en uitgangspunten omschreven hoe er procesmatig met het beveiligen van informatie kan worden omgegaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen.

Download de verklaring van toepasselijkheidPDF, 231kb Download het certificaatPDF, 898kb

Chief Information Security Officer

Onze Certified CISO leidt alles in goede banen.

Onze Certified CISO leidt alles in goede banen.

Onze Certified Chief Information Security Officer

is de poortwachter en eindverantwoordelijke voor ons IB-beleid. Hij is tot in detail op de hoogte van de laatste wetgevingen, normeringen en eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Met zijn kennis houdt hij onze collega’s scherp, beleidsdocumenten up-to-date en zorgt hij dat de interne en externe auditors tevreden blijven.

Certificaat “NEN 7510”

Voor informatie-beveiliging in de zorg.

U kunt hier onze verklaring van toepasselijkheid en ons certificaat downloaden.

Voor informatie-beveiliging in de zorg.

De NEN 7510

Het certificaat “NEN 7510” is een normering die wordt verstrekt door de Stichting Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut. In deze normering staan richtlijnen en uitgangspunten omschreven voor het bepalen, instellen en handhaven van maatregelen die zorginstellingen en andere beheerders van persoonlijke gezondheidsinformatie moeten treffen ter beveiliging van de informatievoorziening.

Download de verklaring van toepasselijkheidPDF, 326kb Download het certificaatPDF, 890kb

Interne IB-cursussen

Zo blijven we fris én waakzaam.

We geven onze collega's periodieke trainingen

en voelen hun IB-kennis geregeld aan de kaak. Zo zijn ze uitgerust met de juiste kennis om adequaat te kunnen handelen wanneer dat nodig is.

We doen meer dan alleen bewijs leveren. We dragen actief onze kijk op informatiebeveiliging uit en nemen onze partners daar in mee.

Certificaten en normeringen behalen zijn belangrijke mijlpalen, maar zijn niets meer dan bewijzen dat je de absolute basis beheerst. Wij willen verder dan dat.

Certificaten en normeringen behalen zijn belangrijke mijlpalen, maar zijn niets meer dan bewijzen dat je de absolute basis beheerst. Wij willen verder dan dat. Informatiebeveiliging is niet iets dat je afvinkt; het is een continue waakzaamheid die wijzelf maar ook onze partners moeten hebben. Informatiebeveiliging is immers geen eenmans zaak.

We delen graag onze succesverhalen, nieuws en kennis over informatiebeveiliging en privacy.

Alle publicaties  >

De flexibele CISO

Informatiebeveiliging is veel meer dan een afvinklijst