Huisartsenpost Amstelland is live met ons platform

Huisartsenpost Amstelland is deze week overgegaan op ons platform voor huisartsenposten! Onze beide teams hebben afgelopen weken dag en nacht samengewerkt om de overgang naar ons platform voor huisartsenposten te realiseren.

Vanaf het moment dat de handtekening voor een samenwerking is gezet begint het échte werk. De overstap naar een nieuw systeem is een grote verandering. Daarom zijn we meerdere keren aanwezig op de huisartsenpost geweest om iedereen de juiste introductie te geven en in te werken. Elke medewerker van de huisartsenpost moet zijn ingewerkt en het systeem kennen voordat we écht over gaan.

Dit proces is deze week succesvol afgerond. De livegang is nu een feit; een prestatie van formaat! Daarom willen we Wim Moens, Brigitte Reiss, Paul Witteman, Nicole Roos en alle medewerkers van Huisartsenpost Amstelland bedanken voor hun inzet de afgelopen weken. Bedankt voor het vertrouwen in ons en de passie voor jullie vak.

Icoon voor LinkedinIcoon voor FacebookIcoon voor TwitterIcoon voor WhatsappIcoon voor TelegramIcoon voor EmailIcoon voor Link

Icoon voor Thumbs-up
Link gekopieerd!

Gerelateerde onderwerpen

HAPISHuisartsenpostLivegang

Geschreven door

Evert den Hartog, Manager Klant & Support

Meer publicaties door Evert den Hartog  >

Lees verder onze succesverhalen, nieuws en kennis over hapis

Alle publicaties  >

HealthConnected introduceert hét EPD voor huisartsenposten

HealthConnected breidt uit met Huisartsenpost functionaliteit