De ochtendstond heeft goud in de mond

Mensen die mij goed kennen zullen mij omschrijven als een niet-per-se-ochtendmens. Gelukkig kan ik met mijn collega Evert den Hartog prima in stilte naast elkaar in een auto zitten. Soms heb je dat even nodig, toch? Even wakker worden.

Op de parkeerplaats laadden we alle uitrusting weer uit. Schermen, rolbanieren en de nieuwe Zipperwand. Bepakt en bezakt, maar altijd ondersteund door de twee trouwe gele steekkarretjes, baanden we ons een weg richting de ingang. Zodra we binnenkwamen…

"Heeeeey HealthConnected!!! Wat leuk!

… werden we overspoeld door het enthousiasme en een warm onthaal van Ilse Kaastra,  Saskia van Beek en het team van DOKh. Zij hadden er enorm veel zin in vandaag. En ja… ik eigenlijk ook wel.

De locatie en organisatie

Het NBC Congrescentrum werd op 7 september 2022 getroffen door een brand, waardoor grote delen van de locatie vernield waren. Op 1 maart 2024 is de verbouwing voltooid en dat was te merken. Wat een prachtige locatie is het geworden!

Ook de organisatie van het evenement had het piekfijn voor elkaar. Evert en ik stonden inmiddels “aan” en begonnen aan het opbouwen van de HealthConnected stand. Evert is meester in het opzetten van de Zipperwand en zijn vaardigheden met ducttape zijn ook ongeëvenaard. Alles stond rechtop of stond aan. Tijd om de ruimte te verkennen. Al gauw werd het duidelijk dat het meest indrukwekkende van de ruimte de koffiebar was. Tenminste… als ik Evert mocht geloven. Die snoepbuizen waren een kolfje naar zijn hand.

Een feest der herkenning

De congresbezoekers druppelden rond half 9 binnen. Er stonden veel interessante sprekers en workshops op het programma. Tussen de bedrijven door en tijdens de lunch was er tijd om langs de stands te lopen. En dat hebben we gemerkt.

Ik ben de tel kwijt geraakt van hoeveel mensen we gesproken hebben. In ieder geval hebben we veel bekende gezichten gezien. De gesprekken gingen over koetjes en kalfjes, over gebruikersvragen en over de toekomst van onze applicaties. Het hielp natuurlijk dat we twee demo-opstellingen hadden om het een en ander te laten zien.

Naast alle congresbezoekers hebben we ook een goed gesprek gevoerd met onze collega-standhouders van Sendi. Binnenkort zullen we samen een integratie-traject starten.

Het einde van de dag

Onze gesprekken gingen tot laat in de middag door met alle congresbezoekers. Het was weer een gezellige, inspirerende en, uiteindelijk, een opgewekte dag. Dank aan de organisatie en iedereen die we gezien en gesproken hebben. We hebben genoten!

Evert had de stand zo met een paar acrobatische bewegingen ingevouwen en in de kofferbak getoverd. Zo fijn dat hij dat goed kan. Rond half 6 gingen we huiswaarts.

Gelukkig kan ik met mijn collega Evert den Hartog prima in stilte naast elkaar in een auto zitten. Hij vond het vast niet erg dat ik even mijn ogen dicht deed, toch?

Geschreven door

Nicole Roos, Productverantwoordelijke HAPIS

Meer publicaties door Nicole Roos  >
Nicole Roos
Link gekopieerd!
Gerelateerde onderwerpen