Evert in zijn "R" op de "P"

Met Evert achter het stuur reden we rond 11:30 vanuit Alkmaar richting Egmond aan Zee. Onze kofferbak zat vol met rolbanieren, computerschermen en duct tape (je kunt het maar beter bij je hebben). De parkeerplaats begon aardig vol te raken, maar een plekje was gelukkig gauw gevonden. Geparkeerd. Uitgestapt. Hmm…

"Evert, je staat wel erg dicht op dit paaltje hier achter. Die kofferbak gaat niet open zo."

"Nee dat wordt een lastig verhaal. Ik rij 'm wel even naar voren."

Chauffeur Evert weer achter het stuur, maar was even vergeten dat de auto nog in reverse stond. Het geluid wat hij maakte toen hij daar achter kwam kan ik nu nog om lachen. Gelukkig vond ie op tijd de rem en bleef de achterbumper daardoor gespaard.

De HealthConnected stand

Ons rolkarretje heeft zijn trouwe dienst weer bewezen. We pendelden gemakkelijk onze apparatuur naar de venue. Met behulp van het personeel van Hotel Zuiderduin kreeg onze opstelling gauw vorm. Een stel statafels hier, een stoel daar, een lange tafel in het midden. Ondertussen wist Evert tot zijn tanden gewapend met duct tape (letterlijk) stroompunten aan elkaar te plakken. Onze demo-opstelling stond en we waren klaar voor de bezoekers!

De bezoekers en de organisatie

Bezoekers van het evenement hadden zich ingeschreven voor workshops. Deze waren zo ingepland dat er altijd een groep bezoekers was die op de vloer kon netwerken. Dat was natuurlijk geweldig voor ons, want zo konden we gedurende de hele dag bezoekers spreken! En die onderwerpen varieerden enorm; van een praatje en lekker kletsen, tot echt inhoudelijke uitleg van onze applicaties en onze ontwikkelroadmap.

We hebben heel veel bekenden gesproken. Dat hadden we ook wel verwacht door onze ervaringen van de Dag van de Eerstelijn van vorig jaar. Maar wat opviel was dat we ook mensen tegenkwamen uit andere delen van het land, zoals Nijmegen en zelfs uit Zeeland. Dat is natuurlijk een mooi compliment naar DOKh!

En weet je wat ook kan? En weet je wat ook nog kan?

Op een gegeven moment kwam een groep assistentes naar ons toe, waarvan een het woord nam. Die begon aan de andere assistentes vol overgave uit te leggen wat ons HIS allemaal kon. Daar was geen speld tussen te krijgen, wat natuurlijk hartstikke gaaf was. Dat vond ik het mooiste van de dag: dat we mensen zo enthousiast krijgen met de dingen die we doen dat ze het door willen vertellen. Dus bedankt daarvoor (je weet wie je bent :))!

Deze evenementen zijn onmisbaar

Ik lijk wel een beetje in herhaling te vallen als ik dit soort verslagjes schrijf, maar ik blijf het vinden: deze evenementen zijn zo waardevol. Hopelijk blijft Stichting DOKh dit nog vaak organiseren.

Tot volgend jaar!

Geschreven door

Nicole Roos, Productverantwoordelijke HAPIS

Meer publicaties door Nicole Roos  >
Nicole Roos
Link gekopieerd!
Gerelateerde onderwerpen