Icoon

HealthConnected × Caresharing: NIS

Integraal, regionaal; goed verhaal

Patiënten, zorgverleners en instanties komen samen in één alomvattend NIS: meer dan de vermenigvuldiging der delen.

Lees verder ↓

Wij geloven dat de behandelaars van patiënten moet kunnen putten uit informatie van alle zorgdisciplines om tot het beste behandelplan te komen.

Vanuit deze gedachte hebben we een Netwerk Informatie Systeem gerealiseerd dat binnen en buiten de eerstelijnszorg kan communiceren en opereren.

Zorgverleners vanuit meerdere disciplines kunnen informatie inzien en aanvullen. Zo kunnen zorgprofessionals, de patiënt en informele zorgverleners goed geïnformeerd en met elkaar samenwerken in een omgeving die ook nog eens heel gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is vormgegeven

Bekijk de voordelen ↓
Icoon

Ongeëvenaarde samenwerking

Dit krijg je op je Boardje

Per patiënt kunnen eenvoudig verschillende Boards worden gestart. Ieder Board bevat een specifiek zorgthema zoals een ziektebeeld, situatie, zorgplan of metingen. Met deze Boards wordt multidisciplinair samenwerken tussen zorgprofessionals behapbaar en krijgt de patiënt alleen relevante informatie uitgeserveerd.

Zo wordt samenwerking tussen zorgprofessionals, mantelzorgers en de patiënt gerealiseerd op een manier die niet eerder mogelijk was.

Beeldscherm
Icoon

Het HIS als bron

Extraverse data-uitwisseling

Integrale samenwerking kan worden gerealiseerd als informatie voor alle betrokkenen up-to-date en voorhanden is. Door middel van extracties worden gegevens uit het HIS ingeladen en uitgewisseld zodat zorgverleners en patiënt kunnen beschikken over kakelverse data.

Beeldscherm

Patiëntparticipatie- en monitoring

De patiënt doet/werkt/zorgt mee

Thuismonitoring is naadloos geïntegreerd in ons NIS. Metingen worden digitaal verwerkt via het Board en komen zo in het dossier terecht. Zodra een afwijkende meting wordt geregistreerd ontvangen de aangesloten zorgprofessionals een melding zodat ze direct de juiste acties kunnen ondernemen.

Icoon

Heldere oproepsystematiek

Uw patiëntpopulatie inzichtelijk

We hebben een robuust systeem gebouwd dat de patiëntpopulatie analyseert. Met deze waardevolle statistieken kunnen geïnformeerde keuzes worden gemaakt. Zo bieden we bijvoorbeeld inzage in welke patiënten moeten worden opgeroepen voor een vervolgafspraak of tonen we dossiers waar bepaalde cruciale gegevens missen.

Beeldscherm
Icoon

Beeldbellen en chat

Gesprekken in beeld gebracht

Direct contact met de patiënt krijgt een extra dimensie. Een patiënt in de ogen kunnen kijken tijdens een consult is van ontzettend waardevol. Vanuit ons NIS kan eenvoudig een videoconsult worden gestart en kunnen moeiteloos meerdere zorgverleners worden aangehaakt.

Beeldscherm
Icoon

Boekhouden: een fluitje van een cent

Declaraties, prestaties en andere financiële zaken afgehandeld en direct verstuurd naar uw boekhouding.

Onze Financiële Module is een geïntegreerd systeem binnen ons platform en zorgt voor een soepele afhandeling van de financiële administratie.

Alle aangesloten ketenpartners kunnen worden uitbetaald vanuit deze geïntegreerde financiële applicatie. Over de koppeling en communicatie met het boekhoudpakket hoeft u zich geen zorgen te maken; dat neemt ons platform voor de rekening.

Icoon

Kom in contact

Klaar om ons NIS in actie te zien?

We komen graag langs om een presentatie te geven, een demo te laten zien of simpelweg voor een goed gesprek. Stuur ons je wens; binnen een werkweek ontvang je van ons een reactie.

    check