Jouw vaardigheden inzetten voor een maatschappelijk doel, in een omgeving waar je wordt uitgedaagd, geïnspireerd en gewaardeerd.

Dagelijks kunnen zorgverleners hun patiënten effectief en efficiënt helpen door middel van onze software.

Met software verbeteren wij de zorg. Dat is een complexe uitdaging; een die we erg graag aangaan. Hiervoor zoeken we probleemoplossers, ondersteuners, leiders, inspirators, vooruitdenkers en eigenwijzelingen. We zoeken jou.

Bekijk onze vacatures ↓

Jij biedt gretigheid en gedrevenheid. Wij bieden je uitdaging en waardering… en nog een heleboel andere dingen.

Collega’s waar je geïnspireerd door raakt.

Collega’s waar je geïnspireerd door raakt.

Onze collega’s zijn net zoals jij;

mensen die iets willen bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van anderen. Ze stellen een hoger doel dan zichzelf en werken voor meer dan alléén een salaris. Dat bindt ons en zet ons aan tot het uitdagen van de norm en het bedenken van nieuwe oplossingen.

Een informele sfeer waar je “je” tegen zegt.

Bedrijfshiërarchie en functietitels zijn formaliteiten

…in de praktijk werken we allemaal aan het eindproduct. Samenwerken betekent meer dan alleen samen werken. Het is discussiëren over werkwijzes, het aandragen van ideeën en het uitdagen van collega’s om het beter te doen. Elke collega is deel van het geheel, maar heeft hetzelfde gedeelde doel: de beste versie van onze dienst leveren.

Dit gevoel van teamgeest krijgt vaak uiting in de vorm van een tafeltennis-wedstrijd. Op spaarzame momenten dat de werkdruk iets lager is komt het wel eens voor dat collega’s elkaar uitdagen voor een duel of een dubbel.

Een werkplek waar je blij van wordt.

Of je nu op kantoor of vanuit huis werkt;

we willen voor jou een omgeving waar jij het beste uit jezelf kunt halen. Een laptop van de zaak is de basis. Heb je voorkeur voor bepaalde programma’s of specificaties? We gaan daar open met je in over gesprek zodat jij een werkplek hebt waar jouw vaardigheden het beste uit de verf komen.

Arbeidsvoorwaarden waarmee je thuis kunt komen.

Je zet je in voor een hoger doel

en daar staat wat tegenover. Naast een werkplek die is ingericht naar jouw wensen geven we de mogelijkheid om vanuit huis te werken. We zien je uiteraard graag op kantoor omdat samenwerken dan veel beter gaat. Je ontvangt daarom een kilometervergoeding. Je salaris wordt gewogen aan de hand van je ervaring en de zwaarte van de functie.

Alle vacatures

Zoek de plek die bij jou past.

Senior Developer .NET Core in Alkmaar

Vanwege de groei van de organisatie zijn we op zoek naar een Senior Developer .NET Core om ons team te versterken. Samen ontwikkelen we hét platform voor de eerstelijnszorg.

32 - 40 uur

Senior Developer PHP in Alkmaar

Vanwege de groei van de organisatie zijn we op zoek naar een Senior Developer PHP om ons team te versterken. Samen ontwikkelen we hét platform voor de eerstelijnszorg.

32 - 40 uur

Developer .NET Core in Alkmaar

Vanwege de groei van de organisatie zijn we op zoek naar een Developer .NET Core om ons team te versterken. Samen ontwikkelen we hét platform voor de eerstelijnszorg.

32 - 40 uur

Developer PHP in Alkmaar

Vanwege de groei van de organisatie zijn we op zoek naar een Developer PHP om ons team te versterken. Samen ontwikkelen we hét platform voor de eerstelijnszorg.

32 - 40 uur

Customer Support Specialist in Alkmaar

Wij zijn op zoek naar een gedreven collega die de positie van Customer Support Specialist kan vervullen.

32 - 40 uur

Software Tester in Alkmaar

Vanwege de groei van de organisatie zijn we op zoek naar een Software Tester om ons team te versterken. Samen ontwikkelen we hét platform voor de eerstelijnszorg.

32 - 40 uur

Open sollicitatie

Onze deur staat altijd open voor gedreven talent.

Heb jij een hang naar verandering, uitdaging en voldoening in en uit je werk? Laat je CV dan thuis en motiveer jouw intentie om bij ons te komen werken.

    check